Minicamping Achterhoek

De boerderij van Fam. te Raa

Ons hoofdbedrijf is een melkveebedrijf met de dagelijkse zorg voor zo'n 70 melkkoeien, 30 stuks jongvee, enkele kippen, paarden en een pony. Daarnaast hebben wij ruim 40 ha. gras- en maisland.

Jongvee Boerderij met koeien

Enkele jaren geleden zochten wij naast deze hoofdactiviteiten naar iets extra's. Vanwege de rust en de ruimte die de omgeving van onze boerderij ons biedt, maar ook vanwege de gezelligheid die vakantievierende mensen om je huis met zich mee brengen, was een minicamping voor ons een vrij logische stap. Natuurlijk moest er e.e.a ingericht worden voor het zover was. Een stuk weiland werd rondom ingeplant met een groenstrook, er werden stroomkasten geplaatst, een toiletgebouw, speeltoestellen en een zandbak. De mini camping was een feit!

Weilanden in de Achterhoek

Natuurlijk kunt u als toerist ook meegenieten van onze dagelijkse werkzaamheden en bent u altijd welkom om te helpen bij het voeren of het melken. En wanneer u een beetje geluk hebt, kunt u zelfs nog een kalf geboren zien worden tijdens uw vakantie.

Koeien voeren

Op onze boerderij zijn ook dingen te koop zoals verse melk, eieren en groente uit eigen tuin.

Geiten lopen rond

De pony is graag bereid om uw kinderen een leuk ritje te bezorgen en daarnaast is hij dol op een regelmatige borstelbeurt!

production by OphetInternet.nu
Camping Achterhoek Rekken