Minicamping Achterhoek

Vakantiewoning
"de Johanna Boermanhoeve"

Deze geheel vrijstaande woning, met alle vrijheid in en rondom het huis, ligt in een landelijk gebied op een kleine kilometer afstand van onze boerderij en minicamping 't Veld.

Vakantiewoning Achterhoek Voorkant

Vakantiewoning Achterhoek Achterkant

De vakantieboerderij is een deels verbouwd voorhuis van onze voormalige boerderij. Het achterste deel van de woning is echter compleet nieuw aangebouwd. Er is een groot buitenterras voor mooi weer en een binnenterras voor wanneer het slechter weer is. Of waar u natuurlijk 's avonds lekker kunt naborrelen.

In de woning is een woonkamer met open keuken met een totale oppervlakte van maar liefst 81m2. De keuken is van alle gemakken voorzien: een vaatwasser, combi magnetron en koelkast met vriesvak. Bovendien behoort het prachtige kookeiland ook tot de moderne inrichting.

Accomodatie Woonkamer

Accomodatie Eetkamer

Accomodatie Keuken

Accomodatie Keuken

In de woning zijn zeven slaapkamers, waarvan twee op de begane grond en vijf op de eerste verdieping. Er is slaapgelegenheid voor 14 personen. Meer personen of het plaatsen van een kinderbedje kan in overleg. Linnengoed is aanwezig en kan eventueel gehuurd worden.

Vakantiehuis Slaapkamer

Ook zijn er drie douches en drie toiletten op de begane grond. Tevens is er een verhoogd toilet aanwezig.

Vakantie Accomodatie Douche Vakantie Accomodatie Toilet Vakantie Accomodatie Wastafel

Vanuit de woning en het terras heeft u uitzicht over de weilanden en de ruimte om het huis. De benedenverdieping is drempelvrij en heeft brede deuren, waardoor de vakantiewoning ook toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Achterhoeks uitzicht in Rekken

Achterhoeks uitzicht in Rekken

De vakantiewoning ligt op 10 minuten loopafstand van onze minicamping en onze boerderij. U bent altijd welkom om even te "buurten" of voor de aanschaf van verse scharreleieren of een litertje melk. Regelmatig organiseren we vanuit onze boerderij een huifkartocht of bijvoorbeeld een fietstocht langs de Achterhoekse wijnboer.

De speelzolder van de accomodatie

In en rond de vakantiewoning zijn een tal van activiteiten te doen. Er is bijvoorbeeld een speelzolder, tennistafel, biljart, voetbalspel en veel speelgoed.

Spelen in de zandbak bij een vakantieboerderij

Schommelen in de Achterhoek bij een vakantiewoning

Voetballen bij de vakantiewoning

Facebook johanna Boerman hoeve groepsaccomodatie

Voor meer informatie over de tarieven: open de tarieven pagina.
Om gelijk te reserveren: neem contact met ons op.

Bekijk hier de beschikbaarheid

production by OphetInternet.nu
Camping Achterhoek Rekken